Anadrom

Podcast

Norges smaleste podcast

Anadrom podcast

Ønsker du å bli bedre til å fiske laks, sjøørret og sjørøye? Vil du dominere i elva selv under svært krevende forhold? Det vil vi også, men vi har et stykke å gå.

I denne pocasten ser vi på ulike aspekter ved anadromt fiske. Vi tar for oss ei ny elv hver uke, ser på aktuelle fluer, utstyrsnyheter og utrolig nok kommer vi jevnlig innom lakseoppdrett. 

Lytt til oss der du vil

Spotify  |  Google  |  Apple
Pod.space  |  Acast  |  Overcast

Bruker du en annen plattform? Søk etter Anadrom Podcast der du liker å lytte. Trykk «follow» eller «abonner» i din podcastløsning, så får du varsel når nye episoder slippes!

Taktisk laksefiske, Vosso, Lady Caroline og #properCR

Vi har gjest! Hvem da? -tenker du sikkert. Anders Neteland svarer vi da. Vi hadde forberedt 47 spørsmål vi måtte spørre ham om. Vi fikk klemt inn 4.

Nærmere beskrivelse av innholdet er ikke nødvendig, vi må bare skyte inn at dette er altså den beste episoden hittil, med god margin. Kos deg!

Den boka Anders snakker om er: Bolstadelva – Laksefiske i 200 år (Karl Ystanes). Introen om Bobben er hentet fra Lakseenka av Ingrid Bjørnov. Ei bok som anbefales. Inngår i pensum.

Filmen NaustadGudinnen 7167 koster 78,62 på Vimeo. Løp og kjøp! 

Hat, Orkla, Surfi og SUG

Vi har fått skryt og hat-post. Du blir satt i karantene i hjemkommunen. Hvilken kommune bør du da bo i? Anadrom gir deg fasiten. Vi tar en tur i Orkla, Tore drar til de finske skoger for inspirasjon til ukas flue og Kim har reparert BLD.

Og vi tar en prat om at fiskeridepartementet mener at oppdrettsanlegg kan være en kilde til lakselus, og at lakselus kan påvirke villaksen. Hvem vet? 

Stjørdalselva, BLD og rensefisk

Kim gjenopplever vonde barndomsminner fra Stjørdalselva, Tore har vipptesta Orvis Mission og kan dermed si alt du trenger å vite om stanga.

BLD er dessverre ukas flue, og vi tar en kikk på hva rensefisk er og hvordan det går med fisken i norske oppdrettsanlegg.

Kongsfjordelva, Gullnøkk og kobber

I første episode tar vi et dypdykk i vår favoritt-elv Kongsfjordelva. Vi ser på hva som irriterer oss på fisketur, hvorfor vi ikke tør å snakke om Sunray Shadow og Tore insisterer på å snakke om Lamson-sneller. Vi ser også på problemet rundt kobberforurensning fra lakseoppdrett og hva det kan bety for livet i havet

Copyright © 2021 Anadrom.net
All photographs and content on this page is copyrighted to Anadrom.net,
and may not be distributed or used without expressed written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert